Νέα

Φεβρουάριος 08, 2019

       Το Βασικό Σχολείο Εκπροσώπων Τύπου ΝΑΤΟ (Ι) 2019 ολοκληρώθηκε την 08 Φεβρουαρίου 2019.

    Το Σχολείο το παρακολούθησαν 34 Αξιωματικοί και ιδιώτες από 12 χώρες (Ελλάδα, Γεωργία, Γερμανία, Η.Α.Ε., Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Ισραήλ, Ισπανία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Κίνα, Αρμενία και Κατάρ). Κατά την διάρκεια των 2 εβδομάδων εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες, έλαβαν θεωρητική εκπαίδευση στην πολιτική δημοσίων σχέσεων του ΝΑΤΟ, για τις ευθύνες, τις διαδικασίες και τα καθήκοντα του Αξιωματικού δημοσίων σχέσεων. Επιπλέον πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση στα Μ.Μ.Ε. και είχαν την ευκαιρία να...

Ιανουάριος 31, 2019

   Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, με την ευκαιρία της επετείου 20 χρόνων παρουσίας στη στρατιωτική εκπαιδευτική κοινότητα, το ΠΚΕΕΥΕ διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, της Εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και των συνεργαζομένων πανεπιστημίων και οργανισμών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής του ΓΕΕΘΑ/Β Κλάδου/Β2, Ταξίαρχος Ευγένιος Κωνσταντίνος, ο Διοικητής της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας Πάρις Καπραβέλος, ο Στρατιωτικός  Ακόλουθος της Ρωσίας και ο Διοικητής της SEEBRIG.Στην ομιλία...

Ιανουάριος 30, 2019

   Στις 25 Ιαν 2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Σχολείου Πολιτισμικής  Επίγνωσης στο οποίο , συμμετέχουν 27 σπουδαστές από  7 χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Ελλάδα, Ισπανία, Κατάρ και Ολλανδία).

   Το σχολείο ήταν διάρκειας 1 εβδομάδας και κατά την διάρκεια του, οι σπουδαστές  παρακολούθησαν θεωρητικά και πρακτικά αντικείμενα. Τους δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την ενσωμάτωση της πολιτισμικής επίγνωσης στις επιχειρήσεις.

Δεκέμβριος 10, 2018

Στις 10 Δεκεμβρίου 2018, ομάδα Αξιωματικών από το ‘’ΝΑΤΟ – ACT’’ και από το Φινλανδικό Κέντρο Εκπαίδευσης ‘’FINCENT’’ , επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ‘’Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης’’ - ΠΚΕΕΥΕ στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης σχετικά με τη ένταξη του ΠΚΕΕΥΕ σύμφωνα με την “Διαπίστευση Διασφάλισης Ποιότητας ΝΑΤΟ” .

 

   Η ομάδα απαρτίζεται από τους ακόλουθους Αξιωματικούς:

 

Lt. Col (POL-A) Jerzy KANIA - NATO ACT

Lt. Col (ROU-A) Cristian IVANESCU - NATO ACT

Maj (FIN-A) Riku VALTONEN - FINCENT

Petty...