Νέα

Οκτώβριος 15, 2018

 Την 15 Οκτωβρίου 2018 ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, το Σχολείο «Ασφάλειας Χερσαίων - Θαλάσσιων Συνόρων και Ελέγχου Προσφύγων / Όπλων / Αγαθών Διττής - Χρήσης»  στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ.

  Σε αυτό το σχολείο, διάρκειας 2 εβδομάδων, συμμετέχουν 21 σπουδαστές από 3 χώρες (Ελλάδα, Η.Π.Α. και Κύπρος). Οι σπουδαστές είναι μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων/Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και ιδιώτες.

 Κατά τη διάρκεια του Σχολείου, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν διαλέξεις, σχετικές με θέματα ασφάλειας και διαχείρισης συνόρων, από εξειδικευμένους ομιλητές και θα...

Οκτώβριος 05, 2018

   Σήμερα, 5 Οκτ 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Σχολείου Πολιτισμικής  Επίγνωσης στο οποίο συμμετείχαν 20 σπουδαστές από 4 χώρες (Βέλγιο, Ισπανία, Ελλάδα, ΗΑΕ).

   Το σχολείο ήταν διάρκειας 1 εβδομάδας και κατά την διάρκεια του, οι σπουδαστές  παρακολούθησαν θεωρητικά και πρακτικά αντικείμενα. Τους δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την ενσωμάτωση της πολιτισμικής επίγνωσης στις επιχειρήσεις.

Οκτώβριος 03, 2018

   Στα πλαίσια κοινωνικής προσφοράς, το Κέντρο συμμετείχε ενεργά με αριθμό στελεχών στην εθελοντική αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της 71 Α/Μ ΤΑΞ στην έδρα του 601 Α/Μ ΤΠ στο Κιλκίς, την Τρίτη 02 Οκτ 2018.

Οκτώβριος 02, 2018

  Σήμερα, 1 Οκτ 2018 ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, το Σχολείο Πολιτισμικής  Επίγνωσης στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ.

  Στο διάρκειας 1 εβδομάδας Σχολείο, συμμετέχουν 21 σπουδαστές από  4 χώρες (Βέλγιο, Ισπανία, Ελλάδα, ΗΑΕ). Οι σπουδαστές είναι μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και ιδιώτες.

  Κατά την διάρκεια του Σχολείου, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την ενσωμάτωση της πολιτισμικής επίγνωσης στη σχεδίαση και διεξαγωγή των επιχειρήσεων.