ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αύγουστος 25, 2021

Από τις 26 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2021 το ΠΚΕΕΥΕ φιλοξένησε την διεξαγωγή της 3ης ενότητας του Μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στην «Ασφάλεια Και Διαχείριση Συνόρων για την Ανώτερη Ηγεσία». Το Πρόγραμμα διεξάγεται από το «Κολλέγιο Επιτελών Διαχείρισης Συνόρων» του ΟΑΣΕ, σε συνεργασία με το «Κέντρο για την Διακυβέρνηση του Τομέα Ασφάλειας της Γενεύης – DCAF».

Το πρόγραμμα παρακολουθείται από 27 αξιωματούχους και διευθυντές (20 με φυσική παρουσία και 7 διαδικτυακά) από υπηρεσίες ασφάλειας και διαχείρισης συνόρων, από 15 χώρες.

Μέσω διαλέξεων, πρακτικής εξάσκησης και...

Ιούλιος 09, 2021

Αναρτήθηκε ο Οδηγός Σπουδών του ΠΚΕΕΥΕ έτους 2022.

Μπορείτε να κατεβάσεται τον Οδηγό Σπουδών από εδώ MPSOTC Course Guide 2022

Ιούλιος 23, 2020

Την Τρίτη 9 Ιουλίου 2020, ο Δκτής της Ταξιαρχίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South Eastern European Brigade) , Τξχος Τουντορίκα Πετράσε (Brigadier General Tudorica Petrache), συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελέιου του, επισκεύθηκε το Πολυεθνικό  Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ). Κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δυνατότητες του, καθώς και για τις εκπαιδεύσεις που διεξάγει. Το ΠΚΕΕΥΕ υποστηρίζει το επιτελέιο της Ταξιαρχίας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης,  με παροχή εκπαίδευσης...

Ιούλιος 23, 2020

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο ΠΚΕΕΥΕ αλλαγή διοίκησης μεταξύ του Συνταγματάρχη(ΠΖ) Καλλέ Ελευθέριου και του νέου Διοικητή Συνταγματάρχη (ΠΒ) Σωτηρίου Ιωάννη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Στρατηγού Διοικητή της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου και εκπροσώπων των τοπικών στρατιωτικών και πολιτικών αρχών. Κατά την τελετή λήφθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από τον COVID-19.

Ο νέος Διοικητής του ΠΚΕΕΥΕ, Συνταγματάρχης(ΠΒ) Σωτηρίου Ιωάννης, έδωσε στα Στελέχη του, κατευθυντήριες οδηγίες ενώ εξέφρασε την πρόθεση του...

Σελίδες