Νέα 2017

Δεκέμβριος 22, 2017

Το ΠΚΕΕΥΕ σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος 2018

Δεκέμβριος 08, 2017

  Την 8 Δεκ 2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελετή λήξης του Σχολείου Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας τακτικού επιπέδου (CIMIC Field Workers’ Course), το οποίο διήρκησε δύο (2) εβδομάδες και διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ. Στην εκπαίδευση συμμετείχαν 32 σπουδαστές από 7 διαφορετικά κράτη (Αυστρία, Αίγυπτος, Ελλάδα, Εσθονία, Κατάρ, Μαρόκο, και Μπαχρέϊν). Επιπρόσθετα συμμετείχαν και εξωτερικοί εκπαιδευτές από την Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

  Κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδας οι σπουδαστές έλαβαν τη θεωρητική βάση για τη Πολιτικοστρατιωτική Συνεργασία...

Νοέμβριος 27, 2017

  Την 27η Νοεμβρίου 2017 ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο το Σχολείο Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας Τακτικού Επιπέδου (Multinational  CIMIC Field Workers Course) στις Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης (ΕΥΕ) στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ.

  Στο υπόψη σχολείο, διάρκειας 2 εβδομάδων, συμμετέχουν 32 σπουδαστές. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι είναι εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και ιδιώτες από την Ελλάδα και  το εξωτερικό.

  Παράλληλα το Κέντρο καλωσορίζει τη διάθεση δύο εξειδικευμένων εκπαιδευτών από το JFK Special Warfare Center and School (USA...

Νοέμβριος 10, 2017

  Tο Σχολείο «Πολιτισμικής Συνείδησης» ολοκληρώθηκε την 10 Νοε 2017. Κατά τη διάρκειά του σχολείου, οι σπουδαστές εκπαιδεύτηκαν σε θεωρητικά σχετικά αντικείμενα και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες.

  Στο σχολείο συμμετείχαν 23 εκπαιδευόμενοι από 4 διαφορετικές χώρες (Καναδά, Ουγγαρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καιΕλλάδα), στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων / Σωμάτων Ασφαλείας και λοιποί ιδιώτες.

  Άξια αναφοράς, η μεγάλη επιτυχία του σχολείου, όπως αυτή περιγράφεται μέσα από τα σημειώματα αξιολόγησης των σπουδαστών.

  Το ΠΚΕΕΥΕ εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους...