Σχολείο Ασφάλειας Χερσαίων - Θαλάσσιων Συνόρων και Ελέγχου Προσφύγων / Όπλων / Αγαθών Διττής – Χρήσης II 2018.

2018, Οκτώβριος 26 - 1:48μμ

  Το Σχολείο «Ασφάλειας Χερσαίων - Θαλάσσιων Συνόρων και Ελέγχου Προσφύγων / Όπλων / Αγαθών Διττής - Χρήσης»  ολοκληρώθηκε την 26 Οκτωβρίου 2018. Το σχολείο ήταν διάρκειας 2 εβδομάδων και οι σπουδαστές παρακολούθησαν θεωρητικά και πρακτικά αντικείμενα, σχετικά με θέματα ασφάλειας και διαχείρισης συνόρων.

     Στο σχολείο συμμετείχαν 21 εκπαιδευόμενοι από 3 χώρες (Ελλάδα, Η.Π.Α. και Κύπρος), Αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και ιδιώτες.

    Ταυτόχρονα η πρακτική εκπαίδευση υποστηρίχτηκε από εκπαιδευτές της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, του τελωνείου Ευζώνων, της FRONTEX της INTERPOL και του ΟΑΣΕ.

  Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη επιτυχία του σχολείου και αυτή τη χρονιά, γεγονός που επιβεβαιώνεται μέσα από τα σημειώματα αξιολόγησης των σπουδαστών.

   Ο Διοικητής του ΠΚΕΕΥΕ και οι υπεύθυνοι Αξιωματικοί, εύχονται σε όλους τους εκπαιδευόμενους καλή τύχη και καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους, ιδιαίτερα σε αυτούς που θα τοποθετηθούν σε θέσεις, όπου θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις τους.