Σχολείο Αξιωματικών Δημοσίων Σχέσεων του ΝΑΤΟ (I)

2018, Φεβρουάριος 16 - 4:00μμ

 Την 16 Φεβ 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Σχολείου Αξιωματικών Δημοσίων Σχέσεων του ΝΑΤΟ I. Το σχολείο ήταν διάρκειας 2 εβδομάδων και κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές παρακολούθησαν θεωρητικά αντικείμενα, με σκοπό να αποκτήσουν βασική γνώση της Πολιτικής «Δημοσίων Σχέσεων» του ΝΑΤΟ,  καθώς και των υποχρεώσεων, των λειτουργιών, και των καθηκόντων του «Αξιωματικού Δημοσίων Σχέσεων». Κατά την δεύτερη εβδομάδα, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην άσκηση «NORTHERN MESSENGER», όπου ασχολήθηκαν έμπρακτα με την οργάνωση «Γραφείου Ενημέρωσης ΜΜΕ του ΝΑΤΟ», σε προσομοιωμένο περιβάλλον επιχειρήσεων.

 Στο σχολείο συμμετείχαν 31 εκπαιδευόμενοι από 11 Χώρες (Βοσνία, Γερμανία, Γεωργία, Ελλάδα, ΗΑΕ, Ιορδανία, Κυργιστάν, Μαυριτανία, Πακιστάν, Πολωνία, ΠΓΔΜ).

 Άξια ιδιαίτερης αναφοράς η  επιτυχία του σχολείου και αυτή την χρονιά, όπως αυτή περιγράφεται μέσα από τις εκθέσεις αξιολόγησης των σπουδαστών.

 Ευχόμαστε σε όλους όσους  παρακολούθησαν το σχολείο καλή επιστροφή στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και στις οικογένειές τους.