ΠΚΕΕΥΕ

Οδηγίες Άφιξης

Το Κιλκίς βρίσκεται 48 χιλιόμετρα απο την Θεσσαλονίκη, 66 χιλιομετρα απο το Α/Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και 25 χιλιόμετρα απο τον συνοριακό σταθμό Δοιράνης (Σύνορα Ελλάδος – FYROM). Για να δείτε την τοποθεσία του Κέντρου στον χάρτη πατήστε εδώ.

Με Αεροπλάνο

Μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία» και του δρομολογίου της αστικής συγκοινωνίας Νο78 (Α/Δ «Μακεδονία») και στη συνέχεια με τακτικά δρομολόγια του ΟΣΕ προς τον σταθμό της Κρηστώνης και των Υπεραστικών Λεωφορείων για το Κιλκίς.  Το ΠΚΕΕΥΕ παρέχει τη δυνατότητα της μεταφοράς, με οχήματα του, των αλλοδαπών εκπαιδευομένων που έχουν ως σημείο εισόδου στη χώρα το Α/Δ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», με την προϋπόθεση της έγκαιρης ειδοποίησης του Κέντρου ώστε να προγραμματισούν οι απαραίτητες κινήσεις.

Με Τραίνο

Το ΠΚΕΕΥΕ βρίσκεται σε απόσταση 300 μ. περίπου από τον Σ.Σ. Κρηστώνης και εξυπηρετείται από όλα τα δρομολόγια του ΟΣΕ(23410 28585 και 1110), εσωτερικού και εξωτερικού, που έχουν ως στάση τους τον παραπάνω σταθμό. Το ΠΚΕΕΥΕ παρέχει την δυνατότητα της μεταφοράς, με οχήματα του, των αλλοδαπών εκπαιδευομένων που έχουν ως σημείο εισόδου στη χώρα το Σ.Σ. Θεσσαλονίκης, με την προυπόθεση της έγκαιρης ειδοποίησης του Κέντρου ώστε να προγραμματιστούν οι απαραίτητες κινήσεις.

Με αυτοκίνητο

Το ΠΚΕΕΥΕ βρίσκεται επί της Εθνικής Όδου Θεσσαλονίκης-Κικλκίς, σε απόσταση 43 χλμ από τη Θεσσαλονίκη και περίπου 5 χλμ από το Κιλκίς. Για να δείτε το δρομολόγιο από το Αεροδρόμιο “Μακεδονία” πατήστε εδώ. Για τους αλλοδαπούς εκπαιδευόμενους που εισέρχονται στη χώρα οδικώς συνίσταται τα παρακάτω δρομολόγια:

Από τον συνοριακό Σταθμό Προμαχώνα (ελληνοβουλγαρικά σύνορα) ακολουθώντας τον Ε79 και στη συνέχεια κατευθυνόμενοι μέσω Ροδόπολης-Δροσάτου προς Κιλκίς (Συνολική απόσταση από τον Προμαχώνα, περίπου 100 χλμ). Για να δείτε το δρομολόγιο στο χάρτη πατήστε εδώ.

Από τον συνοριακό Σταθμό Ευζώνων ( Σύνορα Ελλάδος – ΠΓΔΜ ) ακολουθώντας τον Ε75 και στη συνέχεια κατευθυνόμενοι μέσω του Πολυκάστρου προς Κιλκίς. (Συνολική απόσταση από Ευζώνους, περίπου 50 χλμ). Για να δείτε το δρομολόγιο στο χάρτη πατήστε εδώ.

Από τον Συνοριακό Σταθμό Κρυσταλλοπηγής (ελληνοαλβανικά σύνορα) ακολουθώντας τον Ε66 με κατεύθυνση το Κιλκίς.

Με Λεωφορείο
%