ΠΚΕΕΥΕ

Σεμινάριο “Υβριδικές Απειλές στη ΝΑ Ευρώπη”

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο “Υβριδικές Απειλές στη ΝΑ Ευρώπη”, μια συνεργατική προσπάθεια ανάμεσα στο MPSOTC και το RACVIAC! Από τις 3 έως τις 6 Απριλίου 2023, πάνω από 40 συμμετέχοντες και ειδικοί από διάφορες χώρες συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή από τις υβριδικές απειλές, καθώς και τον ρόλο των παραδοσιακών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης και της τρομοκρατίας.

Ως ένα κέντρο εκπαίδευσης αναγνωρισμένο από το ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ και την ΕΕ, είμαστε περήφανοι που συμβάλαμε σε αυτή τη σημαντική περιφερειακή εκδήλωση. Είμαστε ευγνώμονες για τη θερμή συνεργασία από το RACVIAC και τα θετικά σχόλια από τον Υπουργό Άμυνας της Δημοκρατίας της Κροατίας, ο οποίος ευχαρίστησε το ΠΚΕΕΥΕ για την αφοσίωση του στην αποστολή του και τόνισε τη σημασία τέτοιων δραστηριοτήτων στην ενίσχυση της συνεργασίας και της ανταλλαγής γνώσεων.

H Πρέσβης της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Κροατία, Α.Ε. κα Αντωνία Κατζούρου, προλόγισε την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, τους ειδικούς και το RACVIAC που φιλοξένησε το σεμινάριο, για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης. Μέσα από ανάλογες συνεργασίες και εκδηλώσεις το ΠΚΕΕΥΕ προωθεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρέχοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες.